13 Ogo 2009

Berita Gembira

13.08.09

tgh lepak2 di bilik, dapat sms dr supervisor:

"Ur 1st paper accepted for publication. Congrats. i'm waiting for ur 2nd paper."

Teruja. Tersengih yang melampau jap. pastu terpikir. ntah2 Prof salah anta sms kat salah org kot. Terdiam plak. Pastu bukak web dia, login and check.


The effects of untreated and treated kenaf loading on properties of kenaf fibre filled natural rubber compounds.

Confirm tajuk paper itu paper saya. My paper is accepted. Wohoooo!
Alhamdulillah...

time kasih Prof sbb sms td. kalau x, mmg xtau la sbb x check pon. hehe. cehh ckp mcm prof bace je blog nih :P

Ok. klau nak kata saya sgt ntah pape sbb baru 1 paper accept nak masuk blog jugak,org len dah publish 5 paper pun diam2 je, saya x kisah ye. sbb ini blog saya. dan sy bangga dpt menulis paper itu & di terima tanpa perlu membuat pembetulan2 lg. and this is my very 1st, ok.

Kpd cik Bubbles, sila rajin2 kan diri tulis paper yg ke 2 tu yer. Dlm Prof ckp Congrats tu siap ade pesanan utk 2nd paper lg. huhu.

Congrats Julia :D


p/s: Congrats kawan2 yang Grad master smlm & adik2 yg grad esok. smlm pegi konvo mrk, tp update nnt. td nak update skali ade benda lain yg lbh best utk di update. :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

09 10