Mar 31, 2010

Congratulations, Sunshine!

I went to the Blog4FT prize-giving ceremony dinner for the winners, as Baiti was invited as she won the monthly award for media category for her blog entry, When Strangers Unite. The ceremony was held at the Sime Darby Convention Centre. I went to the dinner with B, Sis Harim and B’s friend Ruban.

DSC06148Well… ehem… u know us ;)

  DSC06153B with the official letter with list of the winning prizes she get.

DSC06156Her cheerleaders :P

 DSC06159B with Media category grand prize winner, Niki Cheong with his entry, My Bangsar.

DSC06164Red carpet pose.

DSC06170The gentleman, Ruban.

 

Congratulations to our truly Emila Yusuf who won herself a Peugeot 308 VTi, for her entry,  KL: A to Z Fun Things To Do & Places To Visit With Kids.

Mar 30, 2010

Lamb Mandy, anyone?


[Live blogged by juLia d buBbles at 30 Mar '10, 7.02pm MYT PST]

Am going back to campus tomorrow, so i'm having dinner with Mummy today at Al-Rawsha Jalan Damai.

Mar 29, 2010

Jemput makan..


[Live blogged by juLia d buBbles at 29 Mar '10, 10.32pm MYT PST]

Having late dinner with Mum and cousin Diba at Dzul Sate, Jalan Peel, Cheras. I used to eat satay here during my school years w family. Its been yearsss since we came here. Me likey!! :D

Melaka River Cruise





[Live blogged by juLia d buBbles at 29 Mar '10, 5.43pm MYT PST]

Melaka one day trip with Mummy, cousin Diba and niece Nurin. :D

Went to Taman Mini Malaysia & ASEAN and Menara Tamingsari, now cruising the Melaka River.

Mar 27, 2010

Scones


[Live blogged by juLia d buBbles at 27 Mar '10, 6.40pm MYT PST]

Am in Shah Alam at my uncle's place. My lovely cousins Kaina & An bake scones for us. Yummy~ thank you darlings!

Mar 26, 2010

Mar 22, 2010

Sedih…sedih…..

IMAG0636

cantik x permandangan macam kat atas ni?

ini lah pemandangan tiap2 pagi dari tingkap bilik hostel skarang ni. klau klau awan x tebal, boleh nampak matahari terbit yang sangat laaaa cantik :) terasa seronok je klau pagi2 tengok pemandangan macam ni kan. masa zaman undergrad dulu, pemandangan x best. pagi2 nampak samada blok lain, atau tengok kereta2 parking,, atau tengok pokok2 kelapa sawit yang banyak. sebab tu mmg suka sangat duduk bilik skarang walau pun jauh terpelosok di hujung-hujung.

tapi…..

 

bila petang2….. kadang2 rasa sedih je bile tengok luar tingkap….

 

2010_03_08_7219 2010_03_08_7214

kawasan Nibong Tebal yang banyak kilang ni agak x sihat udara petangnya. pencemaran dari kilang-kilang di kawasan berhampiran.. menyedihkan sangat.. :( kadang2 bukan setakat pencemaran udara, tapi dengan pencemaran bau juga… semoga pihak2 terlibat ini akan ada lebih rasa tanggungjawab terhadap alam sekitar. 

Jom layan jap.

 

Hijau

Bumi yang tiada rimba, seumpama hamba
Dia dicemar manusia,yang jahil ketawa

Bumi yang tiada udara,bagai tiada nyawa
Pasti hilang suatu hari ,tanpa disedari

Bumi tanpa lautan, akan kehausan
Pasti lambat laun hilang, duniaku yang malang

Dewasa ini kita saling merayakan
Kejayaan yang akhirnya membinasakan
Apalah gunanya kematangan fikiran
Bila dijiwa kita masih lagi muda dan mentah
Ku lihat hijau

Bumiku yang kian pudar, siapa yang melihat
Di kala kita tersedar, mungkinkah terlewat

Korupsi, oppressi, obsessi diri
Polussi, depressi di bumi kini

Oo… anok-anok
Tok leh meghaso mandi laok,
Bersaing main ghama-ghama

Ale lo ni tuo omornyo berjoto
Koto usoho jauh ke daghi malo petako

Ozon lo ni koho nipih nak nak aghi
Keno make asak hok biso, weh
Pase maknusio
Seghemo bendo-bendo di dunio
Tok leh tahe
Sapa bilo-bilo

-Zainal Abidin-

Mar 21, 2010

Feringhi Beach


[Live blogged by juLia d buBbles at 21 Mar '10, 6.29pm MYT PST]

Meluangkan masa di hujung minggu di pantai Batu Feringi. ;)

Mar 19, 2010

Institute of PostGraduate Studies


[Live blogged by juLia d buBbles at 19 Mar '10, 10.10am MYT PST]

It has been a year and a half since I registered as the PostGraduate student of USM. But this is the first time I come to the Institute of Postgraduate Studies in USM main campus. Hehe~
So currently hanging out in the Graduate Lounge while waiting for a friend to settle some things.

Mar 18, 2010

cendol


[Live blogged by juLia d buBbles at 18 Mar '10, 3.19pm MYT PST]

Layan cendol di tghari yg panas terik :p

Mar 16, 2010

My very own Powerpuff Girls..

 

I might have updated this on my live blog, but i don’t care, I’m updating it again here. :P

 

Friday, 12.03.10

My lovely Buttercup, Siti Noorzidah Mohd Sabri is finally married to the man of her life, Wan Hassanol Bolkiah. The akad was said by Abg Wan after the Asar prayer at Masjid AlJamiul Makmur, Kulim Kedah. My best friend plus ex-roommate is now officially taken! Congratulations, Zyd & Abg Wan! :D

DSC05939Isn’t she lovely..? :’)DSC05943So honoured to be the one to drive my Buttercup to the mosque. 

DSC05938She’s so happy!! I’m so happy for you too!!

The next day was the reception ceremony.

DSC05952 After years of waiting.. Alhamdulillah~ DSC05955  

(I went back home on Saturday night to attend another wedding in Kuala Lumpur, but that’s a whole different story.)

 

Monday, 15.0310

My dearie Blossom, Nurul Akma Ruhani is engaged to her sweetheart, Ecam, held in her hometown in Tanah Merah, Kelantan, which I didnt attend. Uyu, so sorry that I couldn’t make it, thanks to the 2nd year lab that I need to conduct. –_-“ btw, you look beautiful and I’m happy for you ;) And thanks for the mms. Congratulations, Uyu & Ecam! :D

15032010_026_Uyu & Ecam

 

 

There goes the story of my very own Buttercup & Blossom……. 6452_115141478043_575488043_2275786_1469410_n 2nd year. 2005. Convex, USM Main Campus. 

 

Loves,

your very own Bubbles.

Mar 15, 2010

My Blossom...



[Live blogged by juLia d buBbles at 15 Mar '10, 6.51pm MYT PST]

Ok. This is not exactly live from me. Got this pict by mms.
This is my lovely Nurul Akma on her engagement day which is today. Sorry dear darling i can't attend your engagement sebab ada lab tadi. You know i want to be there kan.


So,my Buttercup is taken, and now my Blossom is engaged.. Happy for u both,darlings!! :D

Mar 14, 2010

Ice in the room!


[Live blogged by juLia d buBbles at 14 Mar '10, 2.53pm MYT PST]

Tadi pegi rumah pengantin kat pandan jaya dengan fadilah. And mengenangkan cuaca yg panas, fadilah mencadangkan kami makan aiskrim.
So..here we are! Iceroom di Taman Shamelin.
Yummyyy!!!

Mar 13, 2010

Kekasih hati Buttercup ku


[Live blogged by juLia d buBbles at 13 Mar '10, 3.02pm MYT PST]

Hari persandingan Siti Noorzidah & Wan Hassanol Bolkiah ;)

Mar 12, 2010

My Buttercup...


[Live blogged by juLia d buBbles at 12 Mar '10, 4.24pm MYT PST]

Sekarang ni tengah ada kat Kulim,untuk majlis pernikahan kawan baik, Siti Noorzidah dgn Wan Hasanol Bolkiah. So so happy for her. Wish her all the best & be a good wife! Congratulations zid dearie~

Luvs,
Ur only Bubbles.

Mar 11, 2010

hujan


[Live blogged by juLia d buBbles at 11 Mar '10, 6.23pm MYT PST]

Alhamdulillah...
Akhirnya hujan turun juga membasahi bumi Nibong Tebal yang dah berpanas setelah sekian lama. Hujan dah reda sikit skarang. Tadi agak lebat siap berguruh lagi. Tanah yang kering,pokok pokok dan rumput2 akhirnya dibasahi air dari langit.

Luvs,
Juls ;)

Mar 10, 2010

Kenapa saya rasa girlfriend saya sangat mengada-ngada?

 

Sebab pertama… sebab dia pergi Singapura untuk menonton konsert Paramore. di ulangi, Paramore ok! ok dia dah ajak tapi sebab saya baru pulang dari bercuti kesana so agak tak ada bajet nak pergi lagi sekali dan ke konsert tu. Tapi tak kira. Still mengada jugak.

Kedua… dah la dia dah pergi, saya dah cemburu dan sebagainya.. boleh tak pulak dia menghantar khidmat pesanan ringkas (hebat gila tau nama penuh dlm BM :p ) a.k.a SMS menyatakan… Going in stadium weehoo! pada malam kejadian, so saya menjerit-jerit kebengangan kecemburuan ketensionan di dalam bilik.

Paling tak boleh belah punya mengada.. dalam banyak gambar-gambar yang di ambil di Singapura, boleh tak die nak tunjuk satu gambar ni dulu,sanggup photo-sharing di YM, sebelum upload gambar-gambar lain di Facebook. Nak tau x gambar apa? Ni la gambar yang dimaksudkan………

…..

….

..

.

IMG_1459Curik boyfriend I wehh!

 

Semata-mata nak tunjuk gambar ini. –_-“ Nasib baik bukan dgn RobPatt betul2.

Kan dah kata. Girlfriend saya memang mengada sangat la!!!

*mode merajuk x habis lagi* B, baik u pujuk I, blanje I AlRawsha ke…that white heels i’ve been eyeing kat Nichi ke…some bangles from Diva ke.. lalala~

OMG!!! I baru sedar. Sunshineeee!! I still owe you dinner for THIS!! Ok. Ok. Next time I’m home eh. heeee~ Love u sayangnessss *bodek balik* ;p

 

~edited~

Oh dear family friends blogger twitters strangers,

please do check THIS (click here) and vote HERE for girlfriend!!

Much appreciated!! Thankssss!!

Mar 5, 2010

She's my sunshine


[Live blogged by juLia d buBbles at 5 Mar '10, 12.10am MYT PST]

Masa balik rumah hari tu,ada buat aktiviti menyelongkar dan terjumpa satu buku yang agak 'khazanah' jugak. Dalam buku tu ada la satu surat ni, ditulis oleh kekasih hati, Cik Baiti dalam tahun 1999 masa tu tingkatan 2.
Surat tu lebih kurang poem sket la semnanye. Dia bg masa tu kami ada selisih paham sikit. Terima kasih B sebab masa tu u x give up dengan friendship kita. :)
Saya rindu kamu Cik Nurbaiti Hamdan!

Mar 3, 2010

Manhattan Fish Market


[Live blogged by juLia d buBbles at 3 Mar '10, 8.47pm MYT PST]

Dinner with my 2 lovely sisters,celebrating sis ida's birthday.

Designing my own tumbler

Since my coffee tumbler cracked quite badly a few weeks ago, I started to look for a new coffee tumbler but didn’t find anything that I like. Last 2 weeks when I was in KL, I went out with my sunshine, Baiti and then met with Sharmi and Eda at the Pavilion, I spotted a Starbucks coffee tumbler, which described by Baiti as "that tumbler really suits you lah. like, if i were to describe u as a tumbler, that would be it ".  I think my girlfriend knows me well.

It's the Starbucks Design Your Own Tumbler .  And yes, I really like it!

But unfortunately we went home without buying it. We were busy talking and totally forgot about it. Therefore, when i went back home again last week, I got myself that very particular tumbler. yayy! me likey!!

 DSC05891 DSC05893

So,I started to think of the first ever design i would like to have on my new tumbler. Most of my friend say that I might gonna just put my own photos on it. haha. Nice one, but not likely.

I’m thinking of something that suits me well. Then, something popped up in my mind. Yesss! Got what I need. I know that who knows me well will immediately know the coffee tumbler is mine with this design. :)

Presenting my first ever design for my Starbucks Design Your Own Tumbler….. *drum rolls*

DSC05890DSC05889

Tadaaaa!!!

It’s the Bubbles from the Powerpuff Girls, and the background is blue in colour. What other perfect combination could it be to represent me, Julia. Right, dear friends? heee~

p/s: Is it acceptable to include this new tumbler in my list of Powerpuff Girls collection? haha

Mar 2, 2010

Hazelnut White Coffee


[Live blogged by juLia d buBbles at 2 Mar '10, 11.23pm MYT PST]

Lepaking at the Old Town White Coffee with my not so little brothers.

09 10