Jan 7, 2019

DIY Kids Art & Craft at Craftomon's, MyTown Kuala Lumpur

Craftomon's by Open Playschool is a children activity store in MyTown shopping mall, Kuala Lumpur. The Craftomon's store is located at Level 1, in front of the escalator near link bridge to IKEA.

We stumbled upon this store while we were there and Balqis requested to do some painting. There are a lot of art and craft activities to do there.  Some of the DIY arts and craft things that you may purchase to bring home, or do it there at the store are key-chain, fridge magnet, coin banks, photo frames and many more.

Of course we like this store. Even though both of us are from science background, we always encourage Balqis to do arts & crafts. And she herself likes to do all those painting, cutting, doodling.






We asked if she wanted to choose other than fridge magnet as she had already did one on her one before (check video DIY Fridge Magnet here!). But she insisted to do set of fridge magnet because that's the only thing with her favourite dinosaur (at the moment), Triceratops. 😅

So we just let her do what she chose.

Actually at first glance, we thought this could cost a bomb. Well yeah, dah lah kat shopping mall in KL town pulak tu. But the dinosaur fridge magnet set we got for Balqis only cost RM15! I think it's quite affordable and reasonable as you can let your kids to paint and create and bring them home. 

With this set, you'll get:
2 x Pre-drawn dinosaur
6 x 2.5ml KS Colour paint
Brush
2 x magnet





While Balqis was busy painting and making her craft, of course Bilal did not want to be left out lol! Thanks for the colours and papers on the table, Bilal got to make his own craft too.



Can't wait for this guy to grow a bit older so he could join his sister making arts & crafts too!

Check out also, this video when we were at Craftomon's by Open Playschool My Town Kuala Lumpur!



23 comments:

  1. Good exposure to the little kids,for sure your daughter have so much fun in this class. Talking about DIY and craft, my daughter also interested but to join this class maybe not for her as she is a big girl now.The little Bilal so cute and i can see he also interested to do the same with his sister..

    ReplyDelete
  2. tangan berseni betul anak-anak mummy ni ek, kecik-kecik lagi dah tunjuk level kekreatifannya. tapi kalau dengan harga RM15 boleh join aktiviti sebegini rasanya sangat-sangat berbaloi untuk mengisi masa lapang

    ReplyDelete
  3. whoa bestnya. kids must love to do all this activities. can help develop their creativeness right

    ReplyDelete
  4. bestnya dekat sini! anak dah besar bleh angkut.. murah pun murah :)

    Salam kenal kak. syaza follow akak ya :)

    ReplyDelete
  5. Wah..menariknya..selain anak-anak seronok, ni pun sebagai perkembangan psikomotor anak-anak hehehe..bags-bagus bila ada aktiviti sebegini

    ReplyDelete
  6. I always love to see all the art and craft stuff even though im not a kind of art people. But it is a good thing to bring our kids there and expose them with the art & craft. Who know there is a big art talent inside themselves.

    ReplyDelete
  7. Oh! Mytown. Dekat la dengan rumah saya. Pernah nampak juga tempat ni semasa pergi Mytown haritu. Tapi tak ada anak lagi. Nanti bolehlah sesiapa yang ada anak kecil datang ke sini

    ReplyDelete
  8. Its good to expose our kids with this art and craft . So that our kids can be a creative person .I love to expose my kids to learn and craft but its not suitable for me. I'm not an art person type.

    ReplyDelete
  9. laa.. selalu datang sini tapi tak perasan pulak tempat ni. tq for sharing. i suka sgt kalau budak2 suka craft. but my son ni ikut mood. tap imana tahu if dtg kat sini dia minat pulakkan ... nnt boleh p tengok. tq again

    ReplyDelete
  10. Seronoklah tengok dapat expose anak untuk blajar perkara baru. Lebih bagus kita bagi belajar yg in touch berbanding banyak bagi tengok gadget ni.,otak anak lebih kreatif berfikir. Ada tahap umur ke masuk ni?

    ReplyDelete
  11. Wow! Amazing! Balqis such a creative kids! She had a very good job by painting on the fridge magnet that she had chose before . It is beautiful! Anyway, Bilal also good boy! We can cuddle time together with kids! Furthermore, the price also adfordable and reasonable as you said . Good job!

    ReplyDelete
  12. Bagusnya dapat expose anak anak dengan dunia yang penuh dengan kreativiti. Anak-anak bukan saja bermain malah pembelajaran juga diserap secara semulajadi. Nanti nak bawak anak-anak datang sini laaaa

    ReplyDelete
  13. Bestnya.. Kalau anak2 i pun sure diorg suka jugak ni.. Tpi mak dia pun suka gak aktiviti2 mcm ni.. Boleh develop soft skills utk diorg

    ReplyDelete
  14. Bagusnya ada tempat macam ni untuk anak-anak kecil. Daripada kita bagi mereka bermain dengan gadjet lebih baik kita bawa mereka ke tempat2 yang boleh mengasah minda mereka. Sayang anak2 sis dah besar..kalau tak memang dah bawa ke sini

    ReplyDelete
  15. Wow this looks like such a fun place, will arrange a trip to Mytown with my daughter soon, I think she will really enjoy doing these arts & crafts.

    ReplyDelete
  16. Memang bagus lar tempat ini kan? Boleh bagi anak-anak kami belajar tentang arts and crafts. Mungkin juga boleh memupuk kreativiti mereka kan? Tengok mereka semua enjoy betul. :)

    ReplyDelete
  17. Comelnyaaaa. Kanak2 memang suka la ni buat aktiviti macam ni. Jangan kata kanak-kanak la, makcik kanak-kanak ni pun suka haha

    ReplyDelete
  18. cantiknya tempat ni I rasa macam nak visit je tempat ni bawa anak anak I mesti dorang suka gila tengok craft yang cantik cantik kat sini... bukan anak je yang suka i pun mesti teruja juga nak join kraf macam ni.. thanks for sharing

    ReplyDelete
  19. great place! good for the kids to spend time with their parents with all the learning. good for the parents to get all the kits there to buy so that they can play with their kids at home.

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  20. Bagusnya tempat ni, sesuai untuk anak-anak dan ibubapa pun boleh luangkan masa seketika dengan anak-anak. Bebudak kalau dapat benda-benda diy macam ni suka la deme ❤️

    ReplyDelete
  21. Selalu jugak pergi MyTOWN. Tapi pi lepak lepak makan dan tengok movie la. Pernah lalu tempat ni. Memang bagus untuk kids, belajar sesuatu yang baru

    ReplyDelete
  22. Mouse mommy pun suka buat kraftangan dgn bahan2 kitarsemula dgn ank2. Dapat mencungkil kreativiti dan daya fikir ank2.

    ReplyDelete
  23. pandai dia buat DIY tu..creative sangat..bgus utk motor anak2..lg bgus sbb aktviti ni kurngkan masa anak dengan gadget

    ReplyDelete

09 10